Zasláno: 9. 2. 2005, 19:34 |
|
|
Skwor |
ZAKLADATEL |

|
|
|
|
 |
 |
 |
|
TO Mega:Tak to jidlo si kupujem my hladovci a zatizime tim samozrejme vasi kapsu... Stejne to nakonec vsechno sezere slava az vsichni budou staty!
To Eninka:No tak se nezlob no?-ja za to nemuzu to byl preklep! Jinak to byl muj druhej diktat z kteryho sem nemel 5
To Sarka:A k tomu fernetu jeste kolu at to tam slavickovi pekne zebliju!-pomsta bude sladka...  |
|
_________________ Tak tady mas boze co si chtel!
ROH not for me!:
Na hlave satek nebo helmu jen tak...
PEKLO JE RAJEM...
V nebi je sice lepsi vzduch, ale v pekle lepsi spolecnost!  |
|
|
|
 | |  |
Zasláno: 9. 2. 2005, 20:41 |
|
|
Fasi |
expert |

|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Skwor napsal: | Fasi napsal: | Sláva napsal: | Hm, tak Fasi si spacak brat taky nemusi, pac Harry nejede, je nemocna... Asi umreme hlady ! Jestli to takhle pujde dal, pojedeme nakonec jenom my dva s Pruserem. Ten neni nemocnej nikdy  |
No já si spacák klidně vezmu, protože ho mám moc ráda a moc ráda s ním spím Jinak dojedu teda asi v sobotu navečír, pokud mi Mára prozradí jaká je cílová stanice vlaku, popř. busu abych si mohla najít spoj.... | Jezis kdo je tvuj spacak? -muj je nemocnej a nejede!  |
Tak zkus jestli Šárka nebude chtít změnit svou pozici karimatky na pozici spacáku...zkus to nějak zvýhodnit....třeba, že amíci nemaj rádi karimatky nebo tak...na to se chytí  |
|
|
|
|
 | |  |
Zasláno: 9. 2. 2005, 20:45 |
|
|
Skwor |
ZAKLADATEL |

|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Fasi napsal: | Skwor napsal: | Fasi napsal: | Sláva napsal: | Hm, tak Fasi si spacak brat taky nemusi, pac Harry nejede, je nemocna... Asi umreme hlady ! Jestli to takhle pujde dal, pojedeme nakonec jenom my dva s Pruserem. Ten neni nemocnej nikdy  |
No já si spacák klidně vezmu, protože ho mám moc ráda a moc ráda s ním spím Jinak dojedu teda asi v sobotu navečír, pokud mi Mára prozradí jaká je cílová stanice vlaku, popř. busu abych si mohla najít spoj.... | Jezis kdo je tvuj spacak? -muj je nemocnej a nejede!  |
Tak zkus jestli Šárka nebude chtít změnit svou pozici karimatky na pozici spacáku...zkus to nějak zvýhodnit....třeba, že amíci nemaj rádi karimatky nebo tak...na to se chytí  | Amici tak mozna vyhrivany postele s chlazenim... -jinak me je vcelku jedno jestli pobliju spacak ci karimatku... -sarko vem fernet!  |
|
ROH not for me!:
PEKLO JE RAJEM...
|
|
|
 | |  |
Zasláno: 9. 2. 2005, 20:45 |
|
|
Fasi |
expert |

|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Skwor napsal: | kurva uz me webzdarma jebe!-tady opisuju ucet zapomenu si to zazalohovat a pak mi to hodi stranku nelze zobrazit a sem v pice!
Takze jeste jednou:
dnes sme se slavou udelali prvni rychlo nakup a seznam potravin je nasledujici:
2 masla veprova sunka 400g (s tou pocitame do spaget) jeden kecup 500g sunkovou veselou Ivanu troje spagety a hlavne tasku s uchy albert!
Tot jen nas kratky nakup v patek se chystame znova koupime nejakej nakrajenej salam platkovyho sejra a co ja vim co nas jeste napadne...
Takze hazejte sem navrhy co jeste koupit co se tyce nealko piti tak to uz tam je a alko si doufam vezmete podle sveho uvazeni!-my se slavou uz tam mame 20 piv jako vzdy..  |
ještě mraženýho yettiho, ať nemusíme lovit Ještě dotaz, kdo vaří? Mohli by jste vy, jakožto nácvik na Stárkov...  |
|
|
|
|
 | |  |
Zasláno: 9. 2. 2005, 20:47 |
|
|
Fasi |
expert |

|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Skwor napsal: | Eny napsal: | Mno tak s tim pitim, vodku nebo griotku, ale po minulé brigádě (vinařský ples) mám takový pocit, že to vyhraje bílý vínko Mimochodem Průsere, víš o tom, že se za slovama občas dělají čárky??? Copak jsi měl z diktátu?  | ENINO! tak nahodou z diktatu sem mel za 4! a vo tom jestli se na foru pisou carky nebo ne se fakt s kojencem hadat nebudu!  |
Ale jenom náhodou  |
|
|
|
|
 | |  |
Zasláno: 9. 2. 2005, 20:47 |
|
|
Skwor |
ZAKLADATEL |

|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Fasi napsal: | Skwor napsal: | kurva uz me webzdarma jebe!-tady opisuju ucet zapomenu si to zazalohovat a pak mi to hodi stranku nelze zobrazit a sem v pice!
Takze jeste jednou:
2 masla veprova sunka 400g (s tou pocitame do spaget) jeden kecup 500g sunkovou veselou Ivanu troje spagety a hlavne tasku s uchy albert!
Tot jen nas kratky nakup v patek se chystame znova koupime nejakej nakrajenej salam platkovyho sejra a co ja vim co nas jeste napadne...
Takze hazejte sem navrhy co jeste koupit co se tyce nealko piti tak to uz tam je a alko si doufam vezmete podle sveho uvazeni!-my se slavou uz tam mame 20 piv jako vzdy..  | Ty si snad neslysela story jak sem si v nedeli vohrival veceri!-spalil sem si palec a ukazovacek!
ještě mraženýho yettiho, ať nemusíme lovit Ještě dotaz, kdo vaří? Mohli by jste vy, jakožto nácvik na Stárkov...  | Ty si snad neslysela story jak sem si v nedeli vohrival veceri!-spalil sem si palec a ukazovacek!  |
|
ROH not for me!:
PEKLO JE RAJEM...
|
|
|
 | |  |
Zasláno: 9. 2. 2005, 20:50 |
|
|
Fasi |
expert |

|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Megalenka napsal: | jo tak super uz se tesim, s jidlem bych to neprehanela, vzhledem k uzkym zdrojum financi...investice do piti se vtyplati, kdyz to vyjde vymlatim z kalkatniho fondu svou vyhru a bude zelena...treba k tomu vyfasuju i neco z domaciho baru ...jo taky bych potrebovala vedet predbezne planovanej navrat do pardubek |
Až budeš mlátit kalkatní představitele, tak mlať zaprvé hodně moc, ale vsuň tam ještě, pěkně prosím, požadavek na mou erární zánovní mikinku...  |
|
|
|
|
 | |  |
Zasláno: 9. 2. 2005, 20:50 |
|
|
Skwor |
ZAKLADATEL |

|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Fasi napsal: | Skwor napsal: | Eny napsal: | Mno tak s tim pitim, vodku nebo griotku, ale po minulé brigádě (vinařský ples) mám takový pocit, že to vyhraje bílý vínko Mimochodem Průsere, víš o tom, že se za slovama občas dělají čárky??? Copak jsi měl z diktátu?  | ENINO! tak nahodou z diktatu sem mel za 4! a vo tom jestli se na foru pisou carky nebo ne se fakt s kojencem hadat nebudu!  |
Ale jenom náhodou  | jo Fasi ja to priznam! -neni se zac stydet...  |
|
ROH not for me!:
PEKLO JE RAJEM...
|
|
|
Zasláno: 9. 2. 2005, 20:51 |
|
|
Fasi |
expert |

|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Eny napsal: | Prej Enino To ti neodpustim S tou čtyřkou to byla nějaká mejlka ne? Vždyť já měla za5.  |
ááá izolát má nějak porouchanou izolaci, že se u něj projevujou agresivní sklony?  |
|
|
|
|
Zasláno: 9. 2. 2005, 20:53 |
|
|
Fasi |
expert |

|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Joey napsal: | Eny napsal: | Mno tak s tim pitim, vodku nebo griotku, ale po minulé brigádě (vinařský ples) mám takový pocit, že to vyhraje bílý vínko Mimochodem Průsere, víš o tom, že se za slovama občas dělají čárky??? Copak jsi měl z diktátu?  |
A tech piv vic jak 20...vinko to se pridavam k eny a treba este ferneta,ten mame vsichni radi  |
k Šárce na dvorek se nejede tak rozdává blbý rady  |
|
|
|
|
 | |  |
Zasláno: 9. 2. 2005, 20:54 |
|
|
Fasi |
expert |

|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Skwor napsal: | TO Mega:Tak to jidlo si kupujem my hladovci a zatizime tim samozrejme vasi kapsu... Stejne to nakonec vsechno sezere slava az vsichni budou staty!
To Eninka:No tak se nezlob no?-ja za to nemuzu to byl preklep! Jinak to byl muj druhej diktat z kteryho sem nemel 5
To Sarka:A k tomu fernetu jeste kolu at to tam slavickovi pekne zebliju!-pomsta bude sladka...  |
teda Průsere, nevím jestli zrovna sladká...ale pomsta bejt může  |
|
|
|
|
 | |  |
Zasláno: 9. 2. 2005, 20:55 |
|
|
Fasi |
expert |

|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Skwor napsal: | Fasi napsal: | Skwor napsal: | Fasi napsal: | Sláva napsal: | Hm, tak Fasi si spacak brat taky nemusi, pac Harry nejede, je nemocna... Asi umreme hlady ! Jestli to takhle pujde dal, pojedeme nakonec jenom my dva s Pruserem. Ten neni nemocnej nikdy  |
Tak zkus jestli Šárka nebude chtít změnit svou pozici karimatky na pozici spacáku...zkus to nějak zvýhodnit....třeba, že amíci nemaj rádi karimatky nebo tak...na to se chytí  | Amici tak mozna vyhrivany postele s chlazenim... -jinak me je vcelku jedno jestli pobliju spacak ci karimatku... -sarko vem fernet!  |
No dokud by se nejednalo o můj spacák nebo karimatku tak by mi to taky bylo vcelku jedno A pochybuju že by někdo chtěl považovat Šárku za svoji  |
|
|
|
|
 | |  |
Zasláno: 9. 2. 2005, 20:56 |
|
|
Skwor |
ZAKLADATEL |

|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Fasi napsal: | Skwor napsal: | TO Mega:Tak to jidlo si kupujem my hladovci a zatizime tim samozrejme vasi kapsu... Stejne to nakonec vsechno sezere slava az vsichni budou staty!
teda Průsere, nevím jestli zrovna sladká...ale pomsta bejt může  | No ja nevim muzes zkusit ochutnat jestli te to tak zajima...  |
|
ROH not for me!:
PEKLO JE RAJEM...
|
|
|
 | |  |
Zasláno: 9. 2. 2005, 20:58 |
|
|
Fasi |
expert |

|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Skwor napsal: | Fasi napsal: | Skwor napsal: | kurva uz me webzdarma jebe!-tady opisuju ucet zapomenu si to zazalohovat a pak mi to hodi stranku nelze zobrazit a sem v pice!
Takze jeste jednou:
Takze hazejte sem navrhy co jeste koupit co se tyce nealko piti tak to uz tam je a alko si doufam vezmete podle sveho uvazeni!-my se slavou uz tam mame 20 piv jako vzdy..  |
ještě mraženýho yettiho, ať nemusíme lovit Ještě dotaz, kdo vaří? Mohli by jste vy, jakožto nácvik na Stárkov...  | Ty si snad neslysela story jak sem si v nedeli vohrival veceri!-spalil sem si palec a ukazovacek!  |
No tak nějaký to zranění bejt musí...no a teď máš jedinečnou příležitost spálit si i ostatní prsty, aby jim to nebylo líto, že Jinak, seš moc šikovnej Průsere  |
|
|
|
|
 | |  |
Zasláno: 9. 2. 2005, 20:58 |
|
|
Skwor |
ZAKLADATEL |

|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Fasi napsal: | Skwor napsal: | Fasi napsal: | Skwor napsal: | Fasi napsal: | Sláva napsal: | Hm, tak Fasi si spacak brat taky nemusi, pac Harry nejede, je nemocna... Asi umreme hlady ! Jestli to takhle pujde dal, pojedeme nakonec jenom my dva s Pruserem. Ten neni nemocnej nikdy  |
No dokud by se nejednalo o můj spacák nebo karimatku tak by mi to taky bylo vcelku jedno A pochybuju že by někdo chtěl považovat Šárku za svoji  | No ja si sarku neprivlastnil!-tu ste na me hodili vy!  |
|
ROH not for me!:
PEKLO JE RAJEM...
|
|
|
|