Zasláno: 17. 2. 2005, 20:05 |
|
|
Šagrat |
gymplák |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Skwor napsal: | Skwor napsal: | Bohuzel musim vam oznamit spatnou zpravu!-Sarka vykecala Harrymu kdo ci co je Radek!-"myslim" ze bychom ji za to meli nalezite odmenit! je na case vymyslet nejaky trest! Tak sem s navrhama!  | jo jenom dodatek!-v demokratickym state nepripada trest smrti v uvahu... (vid USA?! ) |
Já bych měl návrh, ale protože sem Šárka občas podívá. Nechci riskovat konfrontaci, ale jak by řekli v pravém americkém filmu:"Pomsta bude sladká!!"  |
|
|
|
|
 | |  |
Zasláno: 17. 2. 2005, 21:09 |
|
|
Skwor |
ZAKLADATEL |

|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Šagrat napsal: | Skwor napsal: | Skwor napsal: | Bohuzel musim vam oznamit spatnou zpravu!-Sarka vykecala Harrymu kdo ci co je Radek!-"myslim" ze bychom ji za to meli nalezite odmenit! je na case vymyslet nejaky trest! Tak sem s navrhama!  | jo jenom dodatek!-v demokratickym state nepripada trest smrti v uvahu... (vid USA?! ) |
Já bych měl návrh, ale protože sem Šárka občas podívá. Nechci riskovat konfrontaci, ale jak by řekli v pravém americkém filmu:"Pomsta bude sladká!!"  | Tak ty ses asi velkej drsnak!  |
|
_________________ Tak tady mas boze co si chtel!
ROH not for me!:
Na hlave satek nebo helmu jen tak...
PEKLO JE RAJEM...
V nebi je sice lepsi vzduch, ale v pekle lepsi spolecnost!  |
|
|
|
 | |  |
Zasláno: 17. 2. 2005, 21:12 |
|
|
Joey |
gymplák |

|
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Skwor napsal: | Šagrat napsal: | Skwor napsal: | Skwor napsal: | Bohuzel musim vam oznamit spatnou zpravu!-Sarka vykecala Harrymu kdo ci co je Radek!-"myslim" ze bychom ji za to meli nalezite odmenit! je na case vymyslet nejaky trest! Tak sem s navrhama!  | jo jenom dodatek!-v demokratickym state nepripada trest smrti v uvahu... (vid USA?! ) |
Já bych měl návrh, ale protože sem Šárka občas podívá. Nechci riskovat konfrontaci, ale jak by řekli v pravém americkém filmu:"Pomsta bude sladká!!"  | Tak ty ses asi velkej drsnak!  |
Hej hej hej,nechte toho...se bojim ne?!!!vopovazte se mi neco provyst!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  |
|
|
|
|
 | |  |
Zasláno: 17. 2. 2005, 22:33 |
|
|
Skwor |
ZAKLADATEL |

|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Joey napsal: | Skwor napsal: | Šagrat napsal: | Skwor napsal: | Skwor napsal: | Bohuzel musim vam oznamit spatnou zpravu!-Sarka vykecala Harrymu kdo ci co je Radek!-"myslim" ze bychom ji za to meli nalezite odmenit! je na case vymyslet nejaky trest! Tak sem s navrhama!  | jo jenom dodatek!-v demokratickym state nepripada trest smrti v uvahu... (vid USA?! ) |
Hej hej hej,nechte toho...se bojim ne?!!!vopovazte se mi neco provyst!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  | Dik za schvaleni...  |
|
ROH not for me!:
PEKLO JE RAJEM...
|
|
|
 | |  |
Zasláno: 18. 2. 2005, 17:02 |
|
|
Fasi |
expert |

|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Joey napsal: | Skwor napsal: | Šagrat napsal: | Skwor napsal: | Skwor napsal: | Bohuzel musim vam oznamit spatnou zpravu!-Sarka vykecala Harrymu kdo ci co je Radek!-"myslim" ze bychom ji za to meli nalezite odmenit! je na case vymyslet nejaky trest! Tak sem s navrhama!  | jo jenom dodatek!-v demokratickym state nepripada trest smrti v uvahu... (vid USA?! ) |
Hej hej hej,nechte toho...se bojim ne?!!!vopovazte se mi neco provyst!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  |
Jo nezlobte Šárku nebo odletí do Ameriky a vám se pak bude stýskat  |
|
|
|
|
 | |  |
Zasláno: 18. 2. 2005, 17:19 |
|
|
Skwor |
ZAKLADATEL |

|
|
|
|
 |
 |
 |
|
Fasi napsal: | Joey napsal: | Skwor napsal: | Šagrat napsal: | Skwor napsal: | Skwor napsal: | Bohuzel musim vam oznamit spatnou zpravu!-Sarka vykecala Harrymu kdo ci co je Radek!-"myslim" ze bychom ji za to meli nalezite odmenit! je na case vymyslet nejaky trest! Tak sem s navrhama!  | jo jenom dodatek!-v demokratickym state nepripada trest smrti v uvahu... (vid USA?! ) |
Jo nezlobte Šárku nebo odletí do Ameriky a vám se pak bude stýskat  | A to by asi nikdo z nas neprezil...  |
|
ROH not for me!:
PEKLO JE RAJEM...
|
|
|
|